Velkommen til WITHbakerikaffe BLOGG!

Velkommen til bloggen! Her kan du følge veien frem til
WITH brød & kaffe åpner! Og litt etterpå...

onsdag 15. juni 2011

STORGATA 40, 3110 TØNSBERG

Her er Storgt. 40, pr i dag Bossanova klesbutikk.
Om 2 måneder ...

Det blir så BRA!
Storgt. 40, the place to be! I går signerte jeg endelig leiekontrakt med eier av bygget.
1 juli 2011, overtar jeg nøkkel til lokalet og går igang med en relativt extreme makeover. Nytt tak, rive fasaden på veggene for å se om det skjuler seg noen tøffe bjelker eller teglstein bak. Male gulvet, bygge kundetoalett, kjølerom, bakebenk, inn med espressomaskin, vasker, lys, mel og kaffe ( puhh.. kortversjon). Utrolig (og alt for) mye spenning knyttet til prosesser jeg ikke rår over i månedene fremover. Strøm inn til bygget med graving tvers over Storgt., røropplegg, ventilasjon, mere strøm, flere rør, legging av nytt tak og strøm (nevnte jeg det??). Bakerovnen som skal inn drar ikke så rent lite strøm alene. Litt annet enn klesbutikken har brukt kan du si. Storgt. 40 skal oppgraderes en del hakk for å egne seg til bakeri og kaffested. Jeg har stor tro på at det kommer til å bli KNALL, men først noen timer innsats... 

Det siste halve året har jeg jaktet på drømmelokalet, og nå er jeg der. Om få uker med egen nøkkel. Tror følelsen blir ganske lik den jeg hadde med nøkkelen til min første kjøpte leilighet. Litt sånn "eier hele verden"-øyeblikk med en salig blanding av frihet og ansvar som gjerne inntreffer i voksenlivet på alle vis... 

Nå nærmer prosessen frem til oppstart seg en ny fase med stormskritt. Fra 1 juli svitsjer vi over til oppussing og koordinering. Med stor O og stor K. Heftig. 

Tommy P og gutta fra Torsdagkveld fra Nydalen går som en farsott i heimen for tida, og alt Oskar på 5 år sier starter med Heftig shit vi ikke kan forstå... mamma skal starte bakeri nå.. eventuelt alt mulig av andre avslutninger.  Ganske så moro! 

Storgt. 40, gleder meg til å innta deg som min nye arbeidsplass! 

5 kommentarer:

 1. Gratulerer:-) Gleder meg til å kjøpe ferskt brød og drikke nydelig kaffe:-)

  Charlotte:-)

  SvarSlett
 2. Så bra. Velkommen, nydelig kaffe skal bli!!

  SvarSlett
 3. Endelig i havn!!!

  SvarSlett
 4. Å dette er SPENNENDE tider kjære venn! Hvem kunne klart det bedre enn deg. Du med evnene, pågangsmotet og humøret!!! Jeg tviler ikke et sekund på at dette blir "HELMAKS shit som vi kan stole på-drømmestedet som vi savner så!"

  SvarSlett