Velkommen til WITHbakerikaffe BLOGG!

Velkommen til bloggen! Her kan du følge veien frem til
WITH brød & kaffe åpner! Og litt etterpå...

tirsdag 9. august 2011

Mandag serverer vi is og kaffe...

Vi sliter med beregninger i Storgt. 40 så langt. Kommentarene fra kunder i dag har vært fra "dette er en gave til Tønsberg" til ... "jeg tar med hagla i morra hvis du glemmer å holde av et lyst surdeigsbrød til meg". Innimellom dette var det noen som hverken fikk det de hadde bestilt, eller til slutt noe som helst... Da vi plutselig manglet ost, skinke, agurk...

Jeg rives mellom å tenke at vi må tillate oss en real tabbekvote nå i starten på den ene sida... og frustasjon over at vi ikke klarer å levere bedre på den andre... Jeg skulle så ønske at det bugnet i disken helt til vi stengte. At vi visste hvordan Club Tønsberg skal se ut, at vi hadde bestilt nok varer, og at vi aldri gikk tom for kanelboller... Men det er ikke tilfelle. Luksus på mange måter at så mange vil ha varene våre,. God grunn til å juble og puste lettet ut... og samtidig er det mye som gjenstår før vi kan puste ut og har ting på stell!! I dag har Anna 15,  Marthe 16 og jeg løpt og rundt oss selv, og kjent en stigende frustrasjon over mangel på ingredienser som etterhvert bikket over til å bli helt absurd og komisk... Fra kl. 15 hadde vi bare is og kaffe å by på.. og måtte ønske gjestene velkommen til Vestfolds tommeste bakeri..

MEN...... vi blir stadig bedre:
Bakerne og jeg hadde møte i kveld og følgende forbedringer kan loves:

130 brød ligger klare i morra, mot 70 stk i dag.
90 boller, 90 rundstykker, sjokoladekake, og kanskje en svensk "stubbe" med marengs og krem...
Avgjørelsen om hvilket brød som skal brukes til lunchblingsene er tatt, og menyen allerede endret..
Noe faller i pris, og vi skal smøre opp mer som ligger klart fra morgen av!
Så krysser jeg fingrene for at dere som gikk sultne ut i dag ikke har gitt oss opp, og kommer stormede i morra og! Velkommen til fullere hyller :)

14 kommentarer:

 1. Hei, har der lav-karbo brød? :) :) :)

  SvarSlett
 2. Hei! Pr i dag har vi ikke noe som vi kan kalle lavkarbo. Vi baker knekkebrød som er relativt lavkarbo, men kommer nok ikke med det første til å satse på lavkarbo profilering. VI ønsker først og fremst å bake gode produkter. Brødene bakes med mye rug, spelt og surdeig noe som er bra for kroppen! Velkommen ;)

  SvarSlett
 3. Hei..
  Godt ikke alle bare tenker på lavkarbo mat.
  Lurte egentlig på hvordan åpningstider dere har?
  Gleder meg til å komme på besøk.:)

  SvarSlett
 4. Mandag til fredag 0730 til 17, torsdag 0730-2000.
  Lørdag og søndag fra 09-16.
  Vi sees, Kjersti

  SvarSlett
 5. Heisann! Ser ut som en nydelig kafe. Minner om Åpent bakeri og United Bakeries i Oslo som jeg så sårt savner- men har ikke besøkt dere enda da. Kommer neste uke:)
  Jeg lurer på om cafeen er barnevennlig? Dvs kan man ta med barnevogn inn, er det stellebord der og mulighet til å få varmet opp babymat?

  Hilsen Milla

  SvarSlett
 6. Hei! Kan ikke legge skjul på at jeg har hentet mye inspirasjon fra Åpent bakeri og United... Jeg også liker godt de stedene :)
  Vi er et barnevennlig sted med liten leke-krok og plass til barnevogn som kan rulles rett inn. Stellebord er ikke på plass enda, men det er god plass på toalettet og en stellematte som kan legges på gulvet inntil videre. Vi har ikke micro til å varme mat i, men tilbyr gjerne kokende vann i skål.
  Velkommen så mye!!

  SvarSlett
 7. super flott bakeri !
  Ønsker meg chai latte og scones :)

  SvarSlett
 8. Fabelaktige brød og bakervarer! Men ønsker meg flere kaker også.. Sjokoladekaken var litt tørr og kjedelig....
  Men er helt himmelfallen over at vi har fått et skikkelig bakeri i byen! Ikke alle ønsker jeg hvitt horn med valmuefrø og ost og skinke.
  Jeg kommer tilbake:)

  SvarSlett
 9. Takk for tilbakemeldinger!! Det setter jeg stor pris på. Scones kommer i morgen fredag litt utpå dagen, men chai lar nok vente på seg en liten stund til. Vi har en krydder- te som passer godt til melk... så det kan være verdt et forsøk!

  Enig i at bakerne ikke er i mål med sjokolade-kake oppskriften, så kaka er herved fjernet fra utvalget inntil en bedre utgave er på plass. Brownies med valnutt, eplekake og gulrotkake er på plass i morgen fredag!! Velkommen tilbake ;) Og fortsett å si hva dere synes! Vi har stort utviklingspotensiale etter 1 uke åpent, og blir stadig bedre!!

  SvarSlett
 10. Var å spiste frokost i cafeen i dag. Veldig koselig. Jeg ville ha frokostbuffe til kr 65, da jeg spurte mannen bak disken hva det var visste han ikke.. så jeg tok en utsøkt kaffe latte - laget av den samme mannen. Samt rundstykke med syltetøy til kr 32. Rundstykket var godt det, men kanskje litt overpriset?? Vet det inneholdt spelt, men likevel.. så kanelsnurrene får jeg smake neste gang. For det blir helt klart en neste kaffe hos deg.

  SvarSlett
 11. Enig med litt dyrt rundstykke... ;-)Men godt var det!

  SvarSlett
 12. Jeg synes ikke 32 kroner er overpris for et godt rundstykke med pålegg. Nøtterøy bakeri selger rundstykker (som består av 80% luft og smaker papp) med en gulostskive til 28 kr. 4 kroners mellomlegg på så stor kvalitetsforskjell er helt legitimt.
  Moro å se at det alltid er fullt hos dere når jeg går forbi:)
  Maria

  SvarSlett
 13. Når kommer det bilder av interiøret - uten snekkere og rørleggere og malere? Vi er noen som lurer på det. Det er jo ikke alle som er så heldige at de bor i Tønsberg og kan stikke innom.

  SvarSlett
 14. Bilder kommer!! Hyggelig at det etterspørres, og nå nærmer vi oss mål!!

  SvarSlett