Velkommen til WITHbakerikaffe BLOGG!

Velkommen til bloggen! Her kan du følge veien frem til
WITH brød & kaffe åpner! Og litt etterpå...

fredag 8. juli 2011

Fredag, uke 2

Hei kjære følgere av bloggen!


Jeg kunne lagt ut nye bilder fra lokalet, men dere måttet sitte med lupe for å se de helt store endringene. Ikke for det... Det går virkelig FREMOVER i bra tempo. Dyktige folk, arbeidsomme som få, og med lange arbeidsdager. Det en god gjeng som holder på mange timer hver dag. Endringene i lokalet siden mandag er likevell av sånn karakter at det kanskje ikke er så mye å ta bilde av. Taket er straks ferdig, vegger er på plass til oppvaskrom og kundetoalett, kjølerommet er bært inn og testet der det skal stå. Trodde gutta...noen dager for tidlig i rekkefølgen... Så desverre må de bære litt mer på det store kjøle-beistet før det igjen kan bæres til riktig oppholdssted. I rekkefølge nå skal elektriker og rørlegger inn så snart som mulig, slik at snekkerne kan fortsette.. Det er en kabal å finne riktig rekkefølge på arbeidet. Jeg har spurt Geir en uke allerede om jeg snart kan begynne å male veggene... Men det er visstnok helt feil på dette tidspunktet.


Det er noe til tider svært-utilfredstillende med og ikke være ikledd snekkerbukse og en skitten male-tskjorte. Det er noe med å valse rundt i sommersko og solbriller og "kikke innom lokalet" for å se at det går fremover og kanskje ta en avgjørelse eller to... Det gir ikke akkurat noen produktiv-følelse. Det skal nevnes at baby-Marta henger på armen i de fleste sammenhenger så det er ikke så mye jeg kan få gjort rent praktisk. Men til tider små-frustrerende er det likevell. I dag skulle Linda og jeg til Horten å trene litt på gamle kaffedrikk-kunster fra kl. 08-12, og da ble Geir hjemme med små-kidsa. Han kunne konkludere med at det ikke akkurat var mindre slitsomt å være hjemme enn å jobbe i lokalet... Produktivt er ikke alltid mest slitsomt...


Hverdagen denne uka har vært omtrent slik:
Unger i senga, mail, frokost, mail, telefonsamtaler, baby-tid, møter, avgjørelser, sms, baby-skifte-bleie-få-mat, handle, unger hjem fra barnehage, middag, leke, varebestilling, sloss om avisa med baby-Marta, kald kaffe, legging, blogg, gjøremålslister, baby-vil-ikke-sove, innse at jeg ikke rekker mer i dag, oppsummere med Geir som kommer hjem i arbeidsklærne og har vært produktiv..


God fredagskveld dere. Nå prøve på litt varm kaffe og napoleonskake fra Rema... Inntil videre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar